Pallar du?

Vi får i alla fall palla en hel del, då mycket av det vi köper in kommer på pall. Ibland blir man förundrad över hur många som köper fotoprodukter ute i landet, men sen kommer man på att vi är ändå över 9 miljoner människor varav merparten har en kamera eller tillgång till en kamera

Mobiltelefon, TV, dator och kamera. Det är elektronikprodukter som merparten har tillgång till i dag och som ses som standard att ha och äga. Backar vi 15 år var en egen TV inte alls naturligt, 1 per hushåll snarare. Samma sak med det andra. Man hade 1 dator i familjen, 1 TV i vardagsrummet, 1 telefon med sladd i väggen och 1 kamera som knappt ungarna fick använda. Idag är det ju annorlunda. Alla har en egen mobiltelefon i familjen men knappt en hemtelefon, flera datorer och TV-apparater och digitalkameror, webkameror i plural. Känner du igen det?

Det är inte så konstigt då att det kryllar av elektronikbutiker i Sverige. Just därför vill vi ha din åsikt om oss och vårt sätt att arbeta, för vi vill vara den som får leverera din mobiltelefon och din kamera.

Åsikter får du gärna skriva som inlägg eller maila på blogg@cyberphoto.se.

/Tobias