Leksaker...

Ibland så får man ju ett ryck när man är sugen på att leka, även som vuxen, med saker som man borde vuxit ifrån. Jag gick förbi Peders kontor, medan han är på semester och flinade för mig själv när jag såg hur det såg ut, så jag passade på att ta en bild och lägga ut i bloggen när han är borta på semester!

De flesta på CyberPhoto är lite barnsliga. Några av oss är förtjusta i ljudet av häftiga bilar och hojar, ett stort gäng kör avancerade krigslekar i skogen varje vecka och andra pillar med radiostyrda grejer. Foto känns plötsligt som en mogen och seriöst hobby när man jämför, men inte alls tråkig för det!

Hoppas du också har behållit barnasinnet, och är du sugen på lite leksaker, besök vår hobby, fritid och fiske-sida som du ser på den gröna fliken här ovan, HOBBY & FISKE.

Trevlig helg!


/Tobias