Fredag och sommar!

Jag hoppas och tror att många av er håller med, att just nu är den svenska sommaren som bäst! Blå himlar, varma sjöar, ljummen kvällsbris och tropiska nätter. Passa på att njuta nu, och koppla av, det behövs! Vi har lite manfall på CyberPhoto men alla stationer är täckta så paketen går iväg som vanligt, servicetelefonen bemannad och säljarna sitter redo att lotsa dig rätt! Vi finns här som vanligt om du kommer på att något behövs.

Nils som är IT-chef, har sin lilla jycke, Chico, med sig ibland, vilket gör det lite livligare och trevligare för oss alla, och Johanna som vikarierar på order-avdelningen har sin Solo med sig nu i sommar! Väldresserade och sociala hundar är något som höjer stämningen...och man brukar ju säga att djur och barn är ärliga, och eftersom hundarna verkar trivas så har vi det nog rätt bra här. Sugen på att fotografera din hund? Det gäller att ha optik med lite brännvidd, gärna zoom. 70-300 och 70-200 objektiv skulle jag rekommendera till din systemkamera om det är hundar eller andra djur som ska fotograferas. Så ljusstarka som möjligt, och där finns bland annat Tamron 70-200 F2.8 som ett bra förslag. Vill man komma lite billigare undan så är både Canon och Nikons 70-300 bra alternativ. Storlek så man orkar hålla utan stativ, och man kommer nära! Även porträttbilder på djur tas med fördel på lite avstånd.

Eftersom det är fredag så är det fredagsfika och idag bjuder Malin, men när jag frågade vad det blir...blev svaret att det blir en hemlis, så nu får jag sitta och vänta en dryg timme innan man får veta.

Väl mött nästa vecka, trevlig helg!