Canon EOS 7D - uppdatering

Vi har tidigare talat om uppdateringar av programvaran i kameror. Nu har Canon släppt en uppdatering till succé kameran EOS 7D, som enligt Canon ska justera något i valet av AF punkt, display-fel i vissa lägen och mindre så kallade buggar i filmläget. Även språkmässiga justeringar (felstavningar) rättas till.

Alla de stora märkena kommer med uppdateringar till flertalet modeller och i vissa fall är det inte så viktigt att justeringar görs, medan i andra är skillnaderna stora. Nikon gjorde större ändringar då många kunder upplevde att deras D300 blev klart snabbare i autofokusen, mer korrekt och man utökade stödet för olika typer av minneskort. Ibland är det större justeringar som görs så missa inte att göra detta. Kolla in Canons, Pentax, Panasonics och Nikons hemsidor med jämna mellanrum eller under våra \"nyheter\" så missar du inte detta!

Det finns i bruksanvisningen hur du själv gör denna uppdatering, så följ instruktionerna så ska det lösa sig smidigt.