Zeiss

Pekka och Owe är på besök från Molfo.

Jag gillar verkligen Cullmans kulleder, helt klart mina favoriter och nu ska de komma i nya versioner. Vi kommer att lägga upp dem inom kort. Men spontant skulle jag nog säga att passa på och köp den gamla modellen så länge den finns, jag gillar rattarna bättre på de gamla faktiskt.

De berättade också att Zeiss 100/2,0 Macro kommer extremt bra till i test. Det ska bli kul att läsa testen och ännu mera kul att få testa den själv.

De visade också Kamakura kikare och de håller verkligen hög klass. Vi kommer att lägga upp dem också inom kort.

Både jag och Pekka älskar ljudet av en V8 så vi kom leende från lunchen båda två. På väg hem till kungliga huvudstaden hade han också med sig ett nytt fiskespö och rulle inköpt från vår hobbyavdelning.

Magnesit kulleder >>

/Thomas