Vinnaren korad!

Tack för alla bidrag i vår fototävling med temat porträtt! Massor av bidrag och 5 tog sig till final! De övriga finalbidragen kan du se i vår facebook grupp, om du säker på CyberPhoto bland grupper. Vinnare denna gång blev:

Pär Igsell

Grattis Pär till segern! Ditt pris blir en Canon IXUS 130 Orange. Nu har vi avverkat två fototävlingar med porträtt som tema och inom kort kommer en till tävling där du kan medverka. Temat är hemligt fram tills tävlingen utlyses, men jag kan redan nu skvallra om att det blir riktigt fina priser i nästa tävling! Det blir priser till de tre som kommer överst, alltså på pallen...och första pris blir något riktigt hett!

PS. Klicka på bidraget för att se i större storlek och ej beskuren .DS

Tack än en gång för alla bidrag och alla mail som inkommit!

/Tobias