Vinnare - golftävling!

Eller snarare golf-relaterad-bild-tävling. Vinnare blev Jan Gederber i Landvetter, stort grattis! Tack till alla inskickade bidrag, det fanns massor av bra, roliga men också kryptiska och speciella bidrag. Varför vann Jan? Bilden innehåller humor, mitt ibland träden, i det långa gräset, precis där man helst inte vill befinna sig. Golfande i precis fel miljö och med ett ansiktsuttryck som visar missnöjet dessutom.

Vi fick några bidrag som liknar riktiga reklambilder för en golfanläggning, och andra som är tagna mitt i svingen, men Jannes bild innehöll både humor och lite verklighetsförankring, för hur ofta spelar man i solnedgången med medelhavet rödfärgat av en eldig sol?

Ett paket kommer till dig Janne!

Efter semestrar och annat så kommer det en större fototävling här i bloggen, så häng med i augusti när den drar igång. Det blir många och fina priser till er som kommer i topp.