Testresultat

På sistone har det testats mycket produkter, och några som sticker ut är bla Samsung NX-10, som fick toppklass utav Mats Ylinikka. Mats testar de mer avancerade DSLR-produkterna och har goda referens i sina egna produkter som han använder professionellt. Mer om NX-10 och testet kan du läsa om du klickar här.

En annan Samsung kamera som överraskar, är EX-1. Den är högt specifierad och gav höga förväntningar. Något den även klarar av att uppfylla! Väldigt ljusstark optik, vridbar skärm och en bildkvalité som inte är långt ifrån klassledaren Powershot G11 från Canon, gör den till en rejäl utmanare. Något som också märks på försäljningen, det är en god chans att du kommer få se EX-1:or där ute...rätt ofta! AMOLED-skärmen den är utrustad med, slår konkurrenterna, G11, LX3 m.fl, med sin klara, skarpa och kontrastrika återgivning. Toppklass!

Det har på sistone kommit upp ett gäng tester på Leica´s produkter, och vi hoppas att du har nytta av dessa tester. Annars kan man göra som jag, drömma om Leica och läsa testerna för att kittla köp-nerverna lite. Vi tycker att det är mycket roligt att få sälja Leica och att kunna testa produkterna själva, då namnet är väl känt och mycket förknippat med vår bransch. Har du funderat på att börja med Leica? Läs igenom våra tester, och ta gärna kontakt med oss, så ska vi hjälpa dig att hitta rätt produkter.

/Tobias