Teaser...

Inom väldigt kort kommer du att kunna köpa en mycket potent väska till ett mycket bra pris, om du håller ögonen öppna och följer bloggen samt vår facebook-grupp! Se till att gå med i gruppen då vi ibland har erbjudanden du endast kan hitta där.

Väskan på bilden är LoewePro´s Compuprimus. Det är en rejäl väska i mycket hög kvalité och en separat laptopväska, väderskydd och mycket, mycket mer. Du kan läsa mer om du klickar här. Den är även tålig emot vatten och mycket bra byggd för att tåla ordentligt med slitage. Det här är en sådan produkt som ger en bra, härlig känsla av kvalité. Ergonomiskt bra byggd med rejäla bärremmar (åttapunkters) och DryFlo stoppning för att få jämnare viktfördelning.

Blir du sugen? Som sagt, se till att hålla ögonen öppna efter en rejäl kampanj...kommer inom kort.

/Tobias