Produkter - Väskor

Vi har ju väskor i massor i vårt sortiment, och många märken och produkter håller en hög kvalitet. Däremot finns ett märke, som bortsett från de värdena, också har en mycket stark image och ett starkt varumärke! Vill du unna dig något extra så tycker jag att du ska kika på National Geographics väskor.

Tänkte tipsa dig om några väskor inför sommaren. LoewePro kännetecknas av en hög kvalité till mycket bra priser. Slingshot är serien för dig som vill ha en crossover-väska, alltså en ryggsäck men med en rem som går tvärs över bröstet. Smidigt och enkelt, och man kommer snabbare åt kameran tycker jag själv. Vi har dessutom 40% rabatt på de röda Slingshot 200 AW. Den rymmer ett kamerahus med en motsvarande 70-200 eller 70-300 optik och 2-3 tillbehör som optik eller blixt. Allvädersskyddad och med minneskortväska.

LoewePro Pro Trekker serien är för dig som har väldigt höga krav och rejält med produkter. Stefan Sjöberg på IT-avdelningen använder denna serie och är mycket nöjd. De rymmer mycket, du får plats med riktiga fasta tele-objektiv och de är mycket väl skyddade. 3 stativfästen, justerbar sele, stora sidofack, vadderat fodral för en laptop och det bästa, både 300 och 400 modellerna går in som handbagage när du flyger!

Adventure Icebreaker tillhör våra mest sålda väskor. Varför? Vi har själva gett dem Toppklass för att de är suveräna på alla sätt och vis! Kvaliteten är hög, de är mycket praktiska och man får med regnskydd samt en nivå på alla delar som vi normalt bara ser på dubbelt så dyra väskor. Vi har utförliga bilder och ett utförligt test på just denna väska!

Skulle jag själv köpa en ryggsäck skulle jag köpa National Geographic NG5162. Lagom storlek, och på alla sätt en bra ryggsäck med laptop-ficka. Inte lika bra som Adventure och Kata eller LoewePro på många praktiska plan. Men! Här kommer det subjektiva in, och denna väska skapar ett habegär! Den är cool, snygg, tuff och med regnskyddet påmonterat i en häftig kulör med National Geographic-logon, så känner jag: Vill ha!

Trevlig helg!

/Tobias


National Geographic Ryggsäck Medium NG5162
LowePro Slingshot 200 AW röd
Adventure Icebreaker ryggsäck Medium
LowePro Pro Trekker 300 AW