Bloggpost

2010-06-02

Nyheter!

Idag har Magnus på Focus Nordic besökt oss igen! Som alltid har han med sig nya produkter och idag hade han med sig bla nya Samsung NX-10 och Mats dök direkt på den för att göra ett test. Kommer inom kort. Mer produkter var bland annat Panasonic´s nya optik 7-14 och vi fick veta att det kommer en ny kitoptik på 14-42mm, den gamla hade 14-45mm.

Sedan fick vi oss en genomgång på kommande Pentax 645D som i mångt och mycket baseras på teknik från K-7, men med en helt annan sensor förstås. Det ser lovande ut och det var faktiskt ett par stycken här internt som blev sugna. Ett tips, har du optik till gamla 645 så är 645D bakåtkompatibel. Har du gammal optik kvar där hemma som du inte använder så kan du plötsligt sälja den då eftermarknaden tenderar att bli hetare när en ny bakåtkompatibel modell dyker upp.

/Tobias