Fredag igen...

Är det bara jag eller går veckorna fortare och fortare? Känns som tiden flyger fram just nu. Det är fredag igen och under kvällen kommer det några helgerbjudanden ut på vår webb, alltid värt att kolla om det är något som just du blir sugen på! Vi kommer snart att börja med en riktigt trevlig nyhet som du kan spara pengar på, eller rättare sagt, få en produkt du vill ha, lite billigare än vanligt...nästa vecka ser det ut som att det kommer igång. Häng med i bloggen för mer info.

Med tanke på att tiden flyger fram, så är gammalt snart på väg tillbaka. Eller retro har blivit mer populärt och vi har sett PEN-serien som anspelar på äldre produkter. Många tillverkare kittlar oss konsumenter med små roliga retro-attiraljer, som samsung som har analoga visare för batterikapacitet och minneskortets utrymme. En annan kamera som bygger på linjer vi har sett förut är Pentax Optio I-10 som dessutom kan utrustas med en elfenbensvit väska i klassisk stil. Att kombinera den digitala tekniken med klassiska linjer har gett produkterna en till dimension...design.

Vi hoppas att du får en trevlig helg, och möjligheter till fotografering. Igår såg jag 2 personer ute strosande utefter sjön jag bor nära med kameror i högsta hugg letandes efter motiv. Man blir sugen...

/Tobias