Fredag, fika och tårta!

Fredag igen. Men en ledig helg sitter aldrig fel, och en avslutning på veckan som denna, är heller aldrig fel! Tårta till fika då Patrik, vår logistikchef, fyller jämnt, och sen ska vi äta lite tillsammans efter jobbet, då vi klarade vårt mål på att gå 5 miljoner steg tillsammans i maj månad!

Hälsogruppen på CyberPhoto satte upp ett mål på att vi alla totalt skulle gå 5 miljoner steg, så alla förseddes med stegräknare och vi rapporterade antal steg kontinuerligt. Att ha mål är positivt, oavsett vad egentligen. Det kan vara inom fotografering, att komma iväg på den där fotoresan som man drömt om, eller den där optiken som man velat ha, länge.
På tal om fotoresor, så kan jag tipsa om Nikons fotoresor. Både inom norden, europa och världen och nästa går till Sydafrika i November. Jag vet att dessa varit mycket uppskattade och drömmer du om att ta ditt livs bilder, med de bästa förutsättningarna vad gäller material, support och miljöer som de flesta kan uppnå, så kolla in på Nikon´s hemsida.

Vi önskar er alla en trevlig helg!

PS. Missa inte kampanjen du hittar på vår förstasida, i mitten, skatteåterbäring .DS