Favorit i repris - TÄVLING!

Nu startar en ny tävling! Temat är porträtt, vilket vi haft en gång tidigare och det kom in jättemycket bidrag och det verkade vara med glädje man både tog och skickade in bilderna! Vi vill att du tar ett kreativt foto på dig själv, ett självporträtt, eller ett porträtt på någon annan. Det som belönas är kreativitet, antingen vid fotograferingstillfället eller i efterbearbetning. Det är det färdiga bidraget vi bedömer.

Förra gången vann ett ganska kraftigt bearbetat bidrag (till höger) medan i tävlingen till att få hänga upp sitt bidrag i lagershopen vann ett bidrag taget med analog kamera och ingen synlig efterbearbetning alls. Vi vill ha bidraget per mail till blogg@cyberphoto.se i ett komprimerat format (gif, jpeg, jpg osv) och max 4 MB. Du får skicka in flera bidrag så få inte panik om du kommer att du vill tävla med ett till bidrag.

Vinnaren meddelas per mail samt i bloggen. Vi vill visa flera av bidragen men använder inte bilderna till annat än visning i vår blogg. Beslut kan ej överklagas och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Sista dag för inskickade bidrag är söndagen 6:e juni 2010.

Vad vinner man? Första pris är en Canon IXUS130 Orange, alltså vår bloggkamera! (värde ca 2790kr)