Äntligen iPad

Jag har använt iPad sedan april och jag gillar den mer och mer för varje dag.

Nu äntligen så kan vi erbjuda iPad till dig också!

Har du iPhone sedan tidigare så är du helt hemma, då den kort sagt är en stor iPhone utan telefonfunktion. Fast även helt utan erfarenhet så kan du med den på en liten stund och då utan att kika i bruksanvisning. Så enkel och innovativ är den.

Bildskärmen är mycket tydlig och bra. Touchskärmen fungerar klockrent. iPad är betydligt snabbare i alla funktioner är iPhone och har en mycket bättre batteritid. Jag har testat de flesta program som jag har till iPhone och de fungerar lika bra i iPad. Även om de då visas i mindre skärm så går de att förstora upp 2x till nära fullskärm. Som mediaspelare är den fantastisk, både bild och ljudkvalitet är mycket bra.

För mig så funkar den perfekt som bärbar dator hemmavid. Jag använder bärbar dator hemma endast för att surfa och kolla mail, något som iPad gör med stil. Sedan är den bra mycket roligare att spela med än iPhone, då för den stora och fina skämen.

Toppklass.

/Thomas