Vilka är vi?

Många har sin favoritsäljare hos CyberPhoto, och det är jätteroligt, speciellt då vi har mycket stamkunder vilket vi är enormt tacksamma för! Roger är en av säljarna som arbetat länge hos oss och är enormt uppskattad, även varit med som tekniskt stöd i PLUS med Sverker på TV. Han har erfarenhet från TV-branschen och har lyckats förvalta denna kunskap och omforma det till användbar kunskap för konsumenter.

En annan är Mats, som gör mycket av våra tester. Han har vunnit en hel del priser och tagit många sevärda och prisbelönta fotografier genom tiderna. Idag använder han Canon 5D Mark II och en Canon G11 som komplement. Priserna du ser på bilden är en del av Mats erövringar!

Stefan som som jobbar på IT hos oss idag, har ett förflutet som fotograf och han använde Canon till dess att Nikon D3 kom ut, då var det kört för honom. Så nu är det D3 och en fast 300 VR F2.8 som får jobba hårt mellan varven. Dock har han inte vunnit några priser...man kan säga att han är en materialare. Endast det bästa...

Rolf som är säljchef köpte nyligen en 7D och lite optik men vi har fortfarande inte förärats med så mycket bilder från honom, kan vara så att hans barn, barnbarn och hans bilar tar all tid? Ralph skaffade sig 7D samtidigt men saknar sin D300 ibland, speciellt när det gäller dynamiskt omfång, men han använder kamera flitigt. Han har tagit bilderna till en kommande bok som ICA ger ut, med tips och trix för dig som ska göra bakverk och tårtor!

Så visst finns kunskap, erfarenhet och vilja att hjälpa hos oss på CyberPhoto! Vill du läsa mer om oss så bläddra i bloggen, där det finns mer info om oss som jobbar här!

/Tobias