Tisdagen kortfattat...

...så har vi fullt upp. Som vanligt. Stefan sitter för fullt och jobbar med hemsidan och den utveckling som sker där. Vi kommer att ha en helt ny varugrupp inom kort. Vad? Hemlighet...men häng med så kommer du få se! Dessutom har vi haft besök av ett annat företag under förmiddagen, en leverantör av foto-skärmar är här under eftermiddagen och visar skärmar samt bjuder på tårta vilket uppskattas! Dick Bender från AIFO är den som bjuder idag.

Dessutom sitter Thomas, vår VD, med ett gäng företagare och diskuterar idag. Det är kul att känna sig som ett del av ett företag som lyckats så pass bra, och att andra har oss som förebild och vill höra vad vi har gjort rätt. Har du åsikter om oss så skicka gärna in det. Vi vill veta vad vi gör bra eller dåligt.

Mats testar just nu bland annat nya Nikon P100, en långzoomare med mycket specifikationer och efterföljare till P80 och P90 som sålt bra, och var bra kameror. Klarar den sig emot SP-800 från Olympus, och hur klarar den sig emot kommande HS10? Läs mer så fort testet är klart!