Panasonic - hetast?

Panasonic är för tillfället ett av våra hetaste märken! Succé modeller avlöser varandra och det ser bättre ut än på länge. TZ10 har nyligen ersatt TZ7 och har bla inbyggd GPS och tar riktigt bra bilder, faktiskt de bästa i den kompakta långzooms-klassen om du frågar många av oss! Bra optik och en bra sensor avgör i detta fallet. Men även för tekniknördarna så ger TZ10 mycket med sin vidvinkel, HD Video samt GPS.

En annan modell som är en storsäljare är DMC-FZ38. Det är en lite större långzoomare men som presterar riktigt bra bilder och även den är fylld med tekniska specifikationer så det borde räcka för de flesta. Jag köpte själv för 5-6 år sen en FZ-modell som jag var riktigt nöjd med. En härlig kamera som ger skarpa, klara bilder, och nu är FZ38 än bättre och med avancerad video-inspelning som bonus.

Vi har just nu lite erbjudanden. Vi har bland annat TZ6 som också är en fantastisk kamera för under 2000kr! Bildmässigt en superprodukt och om man jämför i prisklassen vet jag ingen kamera som matchar kombinationen av specifikationer och bildkvalité! Ett superköp!

Om vi inte stirrar oss blinda på tekniska under, utan går rakt in på bildkvalité bland kompakter så är det inte så många kameror som slåss om första platsen. En som är där och nosar är Canons S90, men Panasonic har sin LX3 som fortfarande många har som favorit, vilket jag kan hålla med om. Robust och riktig hederlig kvalitékänsla och Leica-logo...det är riktigt läckert! Sugen på LX3? Ring oss på 090-200 70 00 så missar du inte kampanjen med väska + 8gb minne som du kan få med på köpet...