Nu är det vår!

För många är påskhelgen avstampet inför våren. Jag var i Stockholm skärtorsdag samt långfredag och speciellt på fredagen kan ingen förneka att det kändes vår! 10 grader, solsken, blå himmel och ingen snö. Dessutom alla hojar och torra vägar. Underbart!

Att komma hem till metervis med snö i drivor och vallar kändes inte som våren, men man får göra det bästa utav det, det knackar på dörren. Själv så blir jag direkt sugen på att ta Macro-bilder nu på vårkanten, vet inte om du känner likadant, men det är i alla fall många som köper macro-optik på våren och vi har mycket frågor om detta. En optik som vi varmt kan rekommendera är Tamrons 90mm optik. Ljusstark, robust och med riktigt bra skärpa! En av de mest privärda macro-gluggar som finns! Den vann EISA-award med bedömningen:

Tamron SP 90mm/2,8 macro har en konstruktion som gör det lämpligt för en rad olika fotograferingsområden. Det ger utmärkt skärpa i hela området av motivavstånd från skala 1:1 till oändligt. Kombinationen av utmärkta prestanda och attraktivt pris gör det till ett bra val för alla som är intresserade av närbildsfotografering, porträtt och till och med landskapsfotografering. - EISA Award

Idag har vi full fart eftersom vi haft stängt i 4 dagar. På bilden så jobbar Lennart och Johanna på i full fart, för att alla paket ska gå iväg idag!

/Tobias