Nästan som fredag...

Eftersom vi har stängt imorgon, så är det lite fredagskänsla redan idag! Imorgon blir det inventering, ett nödvändigt ont, men det blir ju ännu bättre kontroll. Efter att ha inventerat på flera andra ställen så är det ganska lindrigt här, för ordningen är hårt hållen, då vi skickar ut så mycket paket varje dygn.

Med tanke på vad vi har i lager så har vi fått mer HS10 från Fuji, och det har ramlat in Canon 550D, men det värsta är att de nästan ramlar ut i samma fart. Det är brist på en hel del produkter från olika leverantörer just nu. Många har trott att finanskriser ska slå hårdare, andra skyller på askmolnet över europa och ytterligare andra på strejker. Oavsett skäl, så är det bra fart, och du kan själv se vilken produkt som är mest såld. Det ser du i rutan uppe till höger i respektive varugrupp.

Bor du i Umeå med omnejd så tycker jag att du bokar in den 27:e maj för ett besök hos oss. Det kommer att hända mycket, då vi firar 15 år på nätet. Mer kan och får jag inte skvallra om. Men boka datumet. För dig som inte bor så nära, så planera ett besök på vår webb...se till att hänga med redan från kl 00:01 den 27:e maj!

/Tobias