Leverantörsbesök!

Vi har haft besök av Canon och Focus Trading (Focus Nordic) i dagarna två, och det har varit mycket trevligt! Magnus från Focus visade lite nyheter, en ser du här bredvid, på bilden, med analoga visare för batteri och minneskapacitet, skitläckert!

Ni kunde ställa frågor till dessa i ett inlägg lite längre ned, kolla gärna in svaren! Samsung NX10 har fått en del uppmärksamhet och vi fick veta att det ligger ett gäng optiker i planen under resten av 2010. Med sin sensorstorlek men kompakta kamerastorlek kan nog NX10 blir populärare än vad vi först trodde. Får de dessutom fram mer rolig optik så blir den nog att räkna med.

Canon 7D och 5D mark II är väldigt populära just nu, och det märks på lagret. Det är ofta slut trots att vi beställer så mycket vi kan och Canon skickar för fulla muggar. Sitter du och väntar så ha lite tålamod, det är mer på gång. Även av 550D som det varit en del brist på.

/Tobias