Kul med bilder

Jag har älskat bilder sedan jag var liten, men det blir kanske så med en far som är fotograf. Jag har länge velat ha mer bilder på vår frontsida och för ett tag sedan så gjorde vi om fronten till att de tio småbilderna inte bara behöver visa en svart kamera med ett rött pris utan att de kan förmedla en känsla i form av en bild.

Hela förmiddagen idag har jag suttit med två av dessa, FZ38 (Zooma in) och 70-300mm (Kom närmare). De småbilderna togglar för varje gång du besöker sidan eller uppdaterar den. Detta för att den ska variera sig och vara lite roligare. Fast jag kan gissa att många som läser detta sedan uppdaterar för att få se alla bilderna :-)

Det slutade med 22st varierande bilder för FZ38 och "bara" 12st för 70-300mm. De flesta bilderna har jag köpt och några har jag själv tagit. Det var dock en bild jag gillade extra mycket. Det är den du ser här till höger. Jag önskar att jag hade tagit den själv. Jag tyckte den var väldigt rolig.

Har du några funderingar eller kommentarer om våra 10 småbilder på fronten så skriv dem gärna här i bloggen så ska vi ta till oss dina åsikter.

Ha en trevlig helg!

/Thomas