Klubbmedlem?

Båda de större märkena på kameramarknaden har anordningar för att ta hand om sina semipro och pro kunder. Det är lite kriterier man ska uppfylla för att få vara med i NPU, NPS samt CPS och mer om det finns på respektive Canons och Nikons hemsidor. Vad kan man då tjäna på att vara med?

Som NPU hos Nikon får du direktkontakt med PRO supporten om du behöver hjälp och stöd. Du får tillgång till PRO sidan på nätet, Nikon Magazine utan kostnad och rabatt på utbildningar. Man blir även inbjuden till Roadshows och andra tillställningar. Som NPS har du även 72 timmars garanterad servicetid, möjlighet att låna utrustning, få hjälp Internationellt samt hela 40% rabatt på utbildningar. Mer info finns på Nikons hemsida.

Canons CPS är liknande, där man kan vara silver eller guld-medlem, och få prioriterad service inom 5 respektive 3 arbetsdagar. Finns även platina-medlemskap, där man får service åtgärdad inom 48 timmar och låneutrustning. Man har gjort om sitt system i dagarna vilket gör att du som redan är CPS-medlem, måste förnya dina uppgifter på Canons CPS-site, annars är du inte medlem efter juni 2010.

Om du äger ett semipro eller pro-kamerahus eller i Canons fall även videokamera, se till att registrera dig för att dra full nytta utav dessa förmåner!

/Tobias