iPad

Nu har jag testat iPad under en vecka och måste säga att jag verkligen gillar den. Har du iPhone sedan tidigare så är du helt hemma, då den kort sagt är en stor iPhone utan telefonfunktion.

Bildskärmen är mycket tydlig och bra. Touchskärmen fungerar klockrent. iPad är betydligt snabbare i alla funktioner är iPhone och har en mycket bättre batteritid. Jag har testat de flesta program som jag har till iPhone och de fungerar lika bra i iPad. Även om de då visas i mindre skärm så går de att förstora upp 2x till nära fullskärm. Som mediaspelare är den fantastisk, både bild och ljudkvalitet är mycket bra.

För mig så funkar den perfekt som bärbar dator hemmavid. Jag använder bärbar dator hemma endast för att surfa och kolla mail, något som iPad gör med stil. Sedan är den bra mycket roligare att spela med än iPhone, då för den stora och fina skämen.

Vi hoppas kunna sälja iPad i början någon gång under sommaren, det återstår att se, men om och när vi kan sälja den så kommer jag helt klart att ge den betyget Toppklass.

/Thomas