Fredagsmys!

Ett uttryck som fått stor utbredning sista tiden. Fredagsmys. Så nu finns lill-lördag, fredagsmys, lördag och slappar-söndag. Det är iofs trevligt att snart är alla veckans dagar mysiga, i den här takten! På fredagar sitter vi och jobbar med sidan och ser över produkter och kampanjer så att allt fungerar bra över helgen. Vi har bra insyn i hur internet-trafiken ser ut över veckorna. Det är roligt att se att besöksfrekvens över olika tider i veckan och på dygnet är ganska lika, vecka efter vecka, men just fredagar verkar man göra annat än sitta på nätet. Fredagsmys?

Denna fredag har de flesta av oss kollat in Rogers medverkande i PLUS igår. Lite avhugget och kort inslag kan man tycka, men förhoppningsvis fick några videokameraköpare lite tips inför sitt köp. Precis som Roger sade, så är många kompakta kameror riktigt bra idag, och för kortare klipp så fungerar de bra. Men vill man ha bättre zoom, bättre stabilisering och långa inspelningstider så finns det bra alternativ som inte kostar så mycket pengar. En sådan är Canons R-serie som ger bra bildkvalitet i litet format och till relativt lite pengar. Vill du ha lite mer inställningar, ingångar & utgångar så är M-serien att föredra. En kamera som bör uppfylla de flesta kraven är denna:

Canon Legria HF M36

Har du en HD utrustning för övrigt så kommer du nog bli imponerad av bildkvalitén! Den är fantastisk. Dessutom är den lätt använda och med ett rejält minneskort så kan du spela in timtals med film. Gå in på tex. Youtube och sök på HD 1080p och välj något klipp. Glöm inte ändra till 1080p till höger nertill i listen. HD är häftigt!

Ha en mysig fredag och trevlig helg

/CyberPhoto