Bloggprodukter!

Många bloggar idag. Du har säkert någon i din närhet som skriver en blogg. En blogg lever om man har bilder och filmklipp i den och det har visats gång på gång att det är enda sättet att hålla den ajour och få många återvändande läsare, just att ha media i bloggen. Alla digitala kameror tar idag bra bilder nog för att platsa i en blogg, men det finns de som sticker ut!

Samsungs ST-serie har dubbla skärmar för dig som lättare vill ta en bild på dig själv. Många använder bloggen för att visa bilder på sig själv eller kläder, accessoarer osv som man har på sig. Då är denna kamera riktigt bra då man lätt ser hur man hamnar i bilden och den ansiktsigenkännande autofokusen fungerar väldigt bra!

En annan produkt är Gorillapod. Varför, kanske du tänker? Om man tar bilder till sin blogg i en viss miljö, som på ett gym, i stallet eller liknande för att man bloggar inom ett visst tema, och inte har någon annan som kan ta bilderna så är Gorillapod-stativen suveräna då man kan fästa dem på räcken, ställningar eller på sneda underlag.

En tredje produkt som är helt ny för oss är Sony MHS-CM5, en liten smidig videokamera med smeknamnet bloggie. Den spelar in i Full HD, har 5x optisk zoom och tar helt ok bilder till en blogg om man snabbt ska dokumentera något. Formatet är supersmidigt och funktionerna är riktigt bra till ett pris på strax över tvåtusen kronor!

Har du tips på vad man kan / ska använda när man bloggar, kommentera gärna!

/Tobias