Världens dyraste vätska

Det sägs att bläcket i våra skrivare är den dyraste vätskan som går att få tag i. Om det stämmer eller inte vet jag inte svaret på, men visst kostar det. Det är dessutom inte så enkelt att man kan räkna milliliter och se kostnaden på det sättet då det varierar en hel del på förbrukningen. Det går ganska lika för varje utskrift men beroende på hur ofta skrivaren rengör skrivhuvuden och på andra sätt slösar på bläcket, så skiljer det sig rejält. Vissa skrivare provtrycker lite varje gång du startar och stänger av skrivaren, andra efter behov och mängden varierar.

Vill du börja skriva ut dina bilder du tagit? Ett par tips. För ekonomen är IP4700 från Canon ett bra val. En bra produkt på alla sätt och vis och tar dessutom relativt lite plats. Vill du kunna skriva ut lite större och få en bättre beständighet med det bästa bläcket i klassen, så är Pixma PRO 9500 från Canon ett säkert val. Behöver du kopiator och scanner också? MP990 är riktigt prisvärd med stöd för trådlöst nätverk, perfekt där hemma med alla laptops och sladdlösa produkter! Den har dessutom en extra grå patron för dina svartvita fotografier. Det är bildmässigt den stora skillnaden gentemot IP4700. Ska du skriva ut svartvita bilder, välj en skrivare med patroner avsedda för det!

Vi har nu kampanj på CLI8, CLI521, HP363 samt 364 Photo Pack eller Value Pack som de också kallas. Tänk dock på att patronerna inte alltid är lika fyllda som de som sälj löst. De är avsedda för att skriva ut ett antal fotografier, oftast samma antal som det medföljer i kartongen. Som 363 paketet där det medföljer 150st papper och 6st patroner avsedda för just 150 fotografier. Paketen är väldigt prisvärda för dig som ska ha ut dina fotografier!

Kolla in priserna, du klickar vidare längst upp till höger!

/Tobias