Tester & resultat

Vi får en del frågor om våra tester, och önskemål om hur de ska utformas. Vi tar gladeligen emot alla tips, och vi kommer att göra om en del med testkartor osv när vi hittat en standard vi kan använda länge, och ett jämförbart arbetssätt som ger något åt både nybörjare och mer avancerade användare.

Vi säljer ju produkterna. Är vi då partiska? Alla som testar en produkt kommer att dra subjektiva slutsatser oavsett hur objektiv (ordvits?) man vill vara. Det gäller tidningstestare, testare på nätet och återförsäljare som testar produkter. Hur vet man att en tidning är opartisk? Hur vet man att kända webb-forum är opartiska? Vi har som uppsåt att ärligt berätta om produkterna. För det första har vi 14 dagars returrätt, så om vi skulle sälja produkter på falska förhoppningar så sitter vi snart med dem igen. För det andra så har vi som policy att vara ärliga och sköta våra kort. Så säger alla idag. Men vi tror det märks en skillnad.

Vi bedömer enligt en skala med tre nivåer: inget betyg, Bra Köp och Toppklass. Ibland har vi sågat produkter, men ibland kan det finnas en produkt som i det stora hela inte är prisvärd, men för en specifik kund med ett väldigt specifikt behov kan en produkt ändå fylla en funktion. Och idag har vi en produkt som absolut inte förtjänar någon stämpel. Vill du veta vilken? Klicka här för mer info.

Hoppas att våra tester gör att du väljer rätt produkt. Behöver du mer hjälp så ska du ringa oss. 090-200 70 00.

Välkommen till CyberPhoto!