Sportlov, påsklov...Action!

Nu när många är på sportlov och påsklovet ligger några veckor bort så har lite tuffare kameror varit på modet. Casio´s G1 har sålt bra och är en riktigt tuff kamera med attityd! För ett år sen var det tuffa färger som gjorde kameran till en jag-vill-ha-produkt. I år är designen bättre än någonsin.

Du som vill ha en läcker kamera, och synas, kan titta på Canon Digital Ixus 130 som är ruskigt läcker och känslan är 100%! Vill du ha lite mer specifikationer men ändå läcker design och video med stereo i HD, så är Nikon CoolPix S8000 en höjdarprodukt! 10x zoom i ett litet skal. Men nu kommer kanske den tuffaste av dem alla. The Bad Boy. Du som har en dykarklocka på armen, tycker att det är viktigt med Gore-Tex, du som köper de där handskarna för 1995kr på utelivsbutiken...det här är för dig:

Pentax Optio W90!

Mer info kommer upp snart. Under tiden kan du klicka på bilden här ovan för att få upp en större bild på kameran. Det kommer bli kö på denna. Se till att du står i den!

/Tobias