Pågående tester!

Just nu så testas det produkter för fullt! Canon SX210 kommer inom kort, och även Panasonics TZ10 som i sin föregående skepnad (TZ7) var en succé! En bra, kompetent kamera med mycket prestanda i ett litet skal. Canon har dock med SX210 fått till en smidigare storlek. Den känns storleken mindre än TZ10, vilket inte är en nackdel när den ska med i fickan!

Däremot har TZ10 nu begåvats med inbyggd GPS. Ja, du läste rätt. Nikons P6000 hade GPS för ett bra tag sedan men frågan är om man inte var lite för tidiga, nu kanske det är ett bättre läge, vad vet jag? Hur bra den fungerar återstår att se, men geocaching och bilder från olika positioner över världen är superpopulärt! Många har köpt handburna GPS:er och tar med sin kamera och laddar upp bilder på allt möjligt. Kul om man ska resa till ett ställe där man inte varit förut, för man får snabbt tips om vart man ska gå för att äta, se attraktioner, hitta olika butiker osv osv. Sök på geocaching på google så hittar du massor!

Även Casios FH100 som är mycket teknikspäckad testas just nu. Dessutom har vi en påsk-specialare på den kameran där du får väska + minneskort (8gb) på köpet för 3290kr! Det är en bra affär!

/Tobias