Kommentera - och vinn!

Nu har vi gjort om i bloggen så att du kan kommentera våra inlägg! Inget som egentligen är nyskapande direkt men vi ville ha ännu ett sätt att skapa en dialog på, med dig som vår kund. Se till att utnyttja kommentarsfältet när du känner att något är bra, dåligt eller om vi skulle skulle ge fel information.

Tänk på att du alltid kan maila direkt på blogg@cyberphoto.se också. Du kan maila på vår vanliga mail och ringa oss på dagtid. Utöver det kan du följa oss på Facebook. Nog tjatat om det. Vad menar jag med, kommentera och vinn, alltså rubriken?

Alla som skriver en kommentar from idag till söndag kväll, är med och tävlar om en hemlig låda, som går till en vinnare utvald av en jury bestående av CyberPhoto-personal. Läs gärna i bloggen, och reagerar du på något speciellt, se till att skriva ner dina känslor, din åsikt i en kommentar.

Vinnaren utses av en jury hos oss, och beslut kan ej överklagas och ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Det är ett riktigt fint pris, så missa inte detta tillfälle!