Canon 5D mark II uppdatering

Som de flesta vet har det kommit en uppgradering, eller ny firmware, till Canon 5D Mark II. Det är version 2.0.3 och har gett utökade möjligheter till bland annat filmningen, med nya frekvenser och mycket, mycket mer. Däremot har man nu dragit in uppdateringen så hittar du den inte för tillfället så gör man en justering efter att man upptäckt ett fel med ljudinspelning i vissa lägen.

Har du redan uppdaterat din firmware? Se då till att, vid användning av lägena C1 / C2 / C3, att ljudinspelning är inställt på Auto. Mer information och en ny firmware kommer dyka upp snart.

Oavsett vilken modern DSLR kamera du har, så bör du kontrollera om det finns en nyare programuppdatering än den som finns i kameran. Hur du ser vilken version du har, vilken som finns och vart du laddar ner den finns på Nikons, Canons och andra leverantörers hemsidor. Följer du instruktionerna i bruksanvisningen så är det relativt lätt och går snabbt att göra.

PS. Se alltid till att ha ett fulladdat batteri innan du börjar uppdatera din kamera... .DS

*** Det finns nu en ny version, 2.0.4 som är uppdaterad ***