Brukspatroner

...lät som någon typ av borgarklass, men jag syftar snarare på de där bläckfyllda patronerna som du har där hemma i skrivaren. Vi har jobbat på att förbättra, eller snarare förenkla, sidan för att du lättare ska hitta rätt. Vi håller fortfarande på att uppdatera men det är snart klart.

Du hittar kategorin hör till vänster, Bläckpatroner, och du har en stor klickbar banner mitt på förstasidan på CyberPhoto.se. Du väljer först ditt fabrikat på skrivare och sedan modellbeteckningen. Då får du upp vilka patroner som ska in i just din skrivare! Du kan även söka direkt genom den stora sökraden på toppen av sidan. Hoppas du hittar rätt, och har du tips så återkom till oss direkt, det är vi tacksamma för!

Även i bloggen kommer det att ske förändringar. Vi kommer snart ha möjligheten för dig att kommentera våra inlägg. På Facebook kan du svara med inlägg redan nu, och du har alltid mail och telefon som fungerar, så möjligheterna att nå oss ökar! Hoppas du är ett fan av vår Facebook-grupp, om inte, så se till att bli det. Vi har en hel del tävlingar och tips på produkter där som vi inte visar någon annanstans...

/Tobias