Är vi helt friska?

Just nu har vi hälsokontroller för oss anställda, så frågan är berättigad. Men är din kamera frisk? Har den fått sig en genomgång på sistone? Det är inte särskilt dyrt att skicka in sin kamera för lite uppfräschning, och har du en Nikon så är det med stor sannolikhet helt utan kostnad!

Nikon har något som heter Check & Clean, en tjänst där du kan skicka in din kamera för kontroll och uppfräschning. Om du har mer frågor om det, besök Nikons hemsida eller ring 08-594 109 00. Har du möjlighet att besöka en fotomässa i Sverige så missa inte ta med din kamera, då både Canon och Nikon erbjuder Check & Clean utan kostnad för dig som har en systemkamera. Det är väldigt uppskattat!

Med tanke på hälsokontroll, så försök dig inte på att göra det själv om du inte vet vad du gör. Vi säljer massor av redskap till dig som kan och är trygg i att hantera en kamera, men om du är osäker, skicka in den istället då och då. Jag mötte en kund för något år sedan som var så glad över sin nya Nikon D3. Tyckte dock att genomgång var lite dyrt, kostade väl några hundra kronor och gav sig in på att rengöra sensorn själv. 9000kr + moms senare så hade några hundra varit ett billigare alternativ. Han fick byta ut sensorn, då en fin repa plötsligt fanns på den.

Vi får frågor om Sony lite då och då, och vi jobbar på att bli bättre då Sony har många fina produkter. Videokamerorna kommer vara på bana inom kort och vi hoppas att även DSLR med tillbehör är likaså. Följ sidan och Bloggen så kommer uppdateringar här.

Erik jobbar just nu med att hälsochecka Canons IXUS 130 och IXUS 210. De får sin dom inom kort...men jag kan personligen säga att så fort jag fick låna hem IXUS 130 så snodde frugan den. Urläcker och helt rätt känsla. Så är du osäker på vad du ska ge i present där hemma och funderar på en kompaktkamera, då är svaret, Canon IXUS 130.

Dessutom, missa inte årets actionpaket:

Thailands-special med Canon IXUS 120

/Tobias