Vinterväder och vintersport!

Nu har det varit en riktigt fin helg över stora delar av landet! Härligt solsken med blåa himlar och mycket snö, en bra bit ned i landet. För oss i Umeå är det en hel del snö och rejäl vinter också, och många av oss har hunnit fotografera en hel del i helgen!

Själv tog jag med mig lite optik hem i fredags som jag fått låna och försökte föreviga familjen. Vi kan säga så här, tur att Nikons pro-produkter är tåliga och tål en del fukt och väta. Det blev en hel del bilder och massor av efterarbete i Nikon Capture NX 2. En av bilderna ser du här till höger, en hund vi träffade på i skidspåret…

Senare idag så kommer en fototävling igång på vår hemsida, en fototävling med Canon där det är en riktigt fin förstavinst och temat passar som handen i handsken.
Har du en vinterbild som du tycker skulle passa i vår blogg? Maila gärna på blogg@cyberphoto.se och skriv lite om bilden så kanske just du hamnar med din bild i bloggen…

/Tobias