Bloggpost

2010-02-25

Uppdatera, för din skull

Som webb-butik försöker vi alltid tillgodose kundernas önskemål om en bra upplevelse på vår sida. För att du skall känna dig trygg ute på nätet rekommenderar vi alltid att du uppdaterar din webbläsare till den senast aktuella versionen. Det finns oftast stora säkerhetshål i framförallt de äldre webbläsarna.

Vi försöker alltid se till att vår webbshop fungerar klanderfritt med samtliga märken på marknaden. Detta är rätt svårt eftersom de olika läsarena tolkar HTML kod lite olika. 1 är inte alltid 1 om man säger så.

Har du upptäckt något som inte fungerar riktigt bra på vår sida med en viss webbläsare? Eller har du andra synpunkter? Skriv gärna ner ett par rader om detta. Vi vill veta!

webmaster@cyberphoto.se

Själv har jag Google Chrome som förstahandsläsare. Men valet är ditt. Se bara till att du håller din webbläsare uppdaterad.

/Stefan