Se möjligheterna!

Som vi skrivit om tidigare är det fler och fler som filmar med sina DSLR kameror. Idag hade jag en som ringde och ville filma med en Canon TS-E optik samt Sigmas 20mm optik, för att få till scenarion han behövde ha in i en filmproduktion han höll på med. Tilt-shift-optik till en filmare, läckert!

Canon har pushat hårt för detta på sistone och så även Nikon som inte har en video-division med videokameror, men ändå gett lite motstånd till Canon vad gäller rörlig bild. Det svenska bandet Backyard Babies nya video är inspelad med 9st D3s och massor av tid och energi har lagts för att göra en häftig musikvideo med alla möjligheter som en Nikon D3s ger. Under inspelningen användes ända upp till ISO 102.400 till vissa scener. Kan du se vilka?

För att se videon och få mer info om inspelningen, klicka här.

Själv har jag en D700, 50mm F1.4G, 70-200 VR och batterigrepp som ska hem och föreviga barnen i helgen.
Det är mitt helgprojekt! Vad är ditt?

/Tobias