Nytt för i år…

…är att vi satsat en hel del på vår sida med Kurser och litteratur. Detta har fungerat finfint och eftersom bokrean startar denna vecka så får ni som läser vår blogg och facebook-sida veta i förtur att även vi kommer att ha en bokrea i år, på fotolitteratur!

För mer info får ni dock vänta till torsdag morgon!

Finns en hel del kursmaterial och detta är en perfekt present att ge till den fotointresserade. Kurser och litteratur är enormt värdefullt, precis som bra fotoböcker. Besök gärna din lokala bokhandlare för att försöka hitta inspirerande fotoböcker. Jag kan personligen tipsa om Brutus Östling om du är naturintresserad. Vissa av bilderna är helt enkelt FÖR bra. Även boken Vindar från Arktis med Staffan Widstrand är riktigt bra och den passar ju ypperligt med det väder vi har för tillfället.

En tidsfråga innan vi har isbjörn här…