Ny godbit!

Som köpare av Canon IXUS 100 i knallrött så blev jag förtjust i nya Canon IXUS 130 som kommer i en riktigt läcker färg, orange! Precis rätt format, perfekt form och en så häftig färg gör att den skapar ett rejält sug! Vill du köpa en riktigt läcker kamera till gubben eller gumman? Kanske till dottern eller sonen? Då är IXUS 130 ett bra val.

HD video har den också, i 720p kvalité och det ser riktigt bra ut! Perfekt för att kunna lägga upp högkvalitativa filmer på tex. Youtube och Vimeo. Massor av nya funktioner har tillkommit, och en display med riktigt bra kontrast och riktigt glas(!) ger en exklusiv känsla. Förut hette kamerorna Digital IXUS men eftersom det analoga nu är borta heter kamerorna endast IXUS, och IS som står för stabilisering är borta ur namnet då alla IXUS har stabilisering. Så funktionen är inte borta för att namnet försvann.

Mer info om IXUS 130 kommer om du klickar här.