Drömmen blir sann?

Är du sugen på ett riktigt rejält kamerahus? Just nu har vi 2st Nikon D3 som använts som demo till riktigt bra pris! Ulrika kollar precis igenom att kamerorna är kompletta och att alla papper ligger rakt och fint. Allt för känslans skull! Sugen på att veta mer? Ring oss på 090-200 70 00 så kan vi hjälpa till med ett förslag till dig.

Just dyrare kameror kan lämpa sig att hyra eller att leasa. Har du eget registrerat företag är detta en fördelaktig möjlighet och du kan till en rimlig månadskostnad även fylla på med optik, blixtar och tillbehör. Rolf, säljchef, kan guida dig rätt för att få en så bra och korrekt produkt och finansiering som möjligt. Ring på numret ovanför eller använd mail: info@cyberphoto.se.

Vi har en del demo som kommer in ibland till riktigt bra priser, så är du nyfiken på något eller efterfrågar något särskilt, kanske något som precis utgått kan det vara smart att höra av sig till oss. Man vet aldrig vad vi kan skaka fram!

/Tobias