Casio hälsar på!

Alltid roligt när en leverantör hälsar på oss, och i synnerhet med positiva och glada nyheter! Idag är Erik på Casio och hälsar på och visar upp deras sortiment. Mycket nytt, lite som ni vet om, och lite hemligheter också. Erik har ett förflutet i foto-branschen och hjälper oss gärna med att hitta på roliga kampanjer framöver…

Många av produkterna, överraskande många, gjorde oss extra glada och det finns kanske tom en guldklimp eller två i den nya lineupen. En modell som vi redan skrivit om är Casio Exilim EX-G1, den nya supertuffa, hållbara Casion. Vi fick idag veta att det även kommer en hel del tuffa tillbehör till den kameran, som en riktigt snygg väska, neopren-rem för dig som är rädd att tappa den i vattnet m.m. Håll utkik!

Mer om en modell som lockar oss extra kommer i bloggen lite senare…