Var bäst...när det gäller!

Några här på CyberPhoto är hängivna F1-fantaster, vilket kanske du också är. Då var det spännande i söndags när Sebastian Vettel tog sin första titel. Ja, vi tror att han tar fler nämligen. Ung och så talangfull, det bådar gott. Han var bäst när det gällde. Statistiskt talade inte mycket för honom...men han var bäst. När det gällde.

Som företag vill vi vara bäst när det gäller. Vi tror att man visar sig vara bäst när det inte blev som man tänkt sig. Man har beställt fel, eller så har vi packat fel. Kanske har produkten inte fungerat som den ska, men det är då vi vill vara bäst. När det inte blev som det skulle. Vi har tre personer som på heltid arbetar med att just servicen ska fungera vid dessa tillfällen, och det är Eva-Maria, Kenneth och Margareta. Dessutom jobbar Patrik och Johanna på kundservice för att lotsa dig rätt och lösa saker snabbt och till det är vi åtta säljare som kan guida dig.

Denna organisation är byggd för att du ska få så bra bemötande som möjligt. Därför har vi tagit bort det mesta av vår telefonväxel, vi har inte installerat en databaserad chat och vi har heller tagit hjälp av extern personal utan istället anställt fler för att du ska mötas av en människa. Allt för att säkra en enda sak. Vi ska vara bäst...när det gäller!

Har du tips om hur vi blir ännu bättre? Har du tips om produkter vi saknar i vårt utbud? Ralph som är produktchef uppskattar denna information, så hjälp oss gärna med ett inlägg eller ett mail till blogg@cyberphoto.se.

/Tobias

Bilden är tagen med D3 och 70-200 F2.8 VR på Hungaroring sommaren 2010 då jag, Stefan, Thomas och Lennart tog gemensam semester och njöt av lite motorsport!