Välkommen till CyberPhoto!

Vi säljer ju primärt på nätet, men vi har en lagershop i Umeå och du är hjärtligt välkommen in till oss! Vi har öppet 10-17 på vardagar. I lagershopen möts du oftast av Robin och Hans, som mer än gärna hjälper dig att få tag i din produkt.

Hans använder D300 och har återupptäckt fotograferingen som hobby nyligen, och med bra grejer är det ju roligare, det vi alla. Hans är hockeytränare för ett lokalt herrlag och dessutom medlem i vår hälsogrupp, som bland annat jobbar med vår viktklubb (som Hans leder överlägset än så länge!) och företagets innebandyverksamhet. Robin testar även videokameror, hjälper till med redigering och annat för vår Webb-TV samt producerar filmklipp som tas för jämförelser mellan videoprodukter just nu. Robins käraste vän på jobbet är nog hans iMac och hemmavid väntar en annan nykomling, en bebis!

Till jul ser vi fram emot fler kunder än vanligt, som alla andra butiker och lagershopar, och hos oss har du fördelen att det går rätt fort. Vill du att det ska gå ännu snabbare så lägg ordern redan på dagen, välj alternativet Hämtas i lagershop, så går det smidigt när du kommer hit! Annars kan du även välja utkörning till en låg kostnad.