Skaffa en ny mobil - hemifrån!

Nu kan du teckna abonnemang från Telia, Halebop och Tele2 direkt på vår mobilsida. Det gör att du i lugn och ro kan läsa och studera mobilerna och sedan teckna det som passar dig bäst. Enkelt och du slipper jagande säljare i matvaru-butiken eller att springa ut i snöblåsten. Skönt, va!

Du kan nu hitta riktigt fördelaktiga abonnemang, beroende på vad du prioriterar. Surfar du mycket? Vill du kunna kolla din Facebook utan att oroa dig för kostnaden eller du kanske skickar massor av sms? Det finns abonnemang nuförtiden som är lämpade för just olika beteenden, vilket gör att man kan komma undan till vettig penning.

Kolla in telefonerna och allt annat på mobilsidan. Hoppas du hittar något som passar just dig, och har du ändå svårt att bestämma dig, ring någon av våra säljare, kanske Peder eller Börje som är mobilansvariga!