Presentkort - bästa julklappen?

Även om vi har tips och du får veta vad som önskas, så kan det vara svårt att hitta rätt eller så ändras önskningarna så ofta att du inte vet vad som önskas för tillfället. Därför är presentkort i vissa fall en oslagbar julklapp, och vad smidigt att du nu kan köpa och använda presentkort direkt på vår webb!

Du väljer själv belopp på presentkortet och man kan i lugn och ro sitta hemma i julhelgen och shoppa det man verkligen vill ha! Personligen tycker jag att presentkort är det bästa. Man får det man vill ha och dessutom blir det en dimension till, själva shoppandet. Jag som inte gillar att gå på stan och affärer att handla, eller rättare sagt, jag tycker inte shopping i klassisk mening, har en helt annan uppfattning om att shoppa på nätet. Det är så otroligt kul och enkelt!

Johanna på kundtjänst hjälper dig med frågor runt presentkort! Bara att plocka upp telefonen och ringa 090-2007000 så hjälper vi dig.