Passa på!

Vi har nya produkter på gång och vi kommer att ha en del introduktionserbjudanden som ni som läser Bloggen får se först. Vi har valt att ta in mellanringsatser från Delta och batterigrepp från Meike. Delta kommer att leverera även batterier av mycket hög kvalité till de populäraste systemkamerorna!

Du som läser bloggen kan nu köpa Delta mellanringsatser till kraftigt rabatterat pris! Du får hela 30% rabatt på dessa satser om du beställer genom att maila oss på blogg@cyberphoto.se. Du har de olika versionerna nedan som länkar. De finns med både metall och plastbajonett och chassie. Den billigare i plast känns inte lika gedigen, men vikten är en klar fördel och den sitter lite tajtare faktiskt. Men kvalitékänslan i metallversionen är mycket hög och sånt räknas.

Nu är även testet på Pentax K-5 klar. Efter att ha jämfört hög ISO bilder så är Pentax på en mycket hög nivå och presterar mycket bra. Återstår att se om den är bäst i klassen på just detta, men det är inte alls omöjligt efter att ha sett bilderna. Mycket imponerande, Pentax!

Delta AF Mellanringsats 12/20/36mm till Canon EOS
Delta AF Mellanringsats 12/20/36mm till Nikon
Delta ECO AF Mellanringsats 13/21/31mm till Canon EOS
Delta ECO AF Mellanringsats 13/21/31mm till Nikon

/Tobias