Nya produkter - EIZO

Nu lanserar vi en ny kategori. Bildskärmar. Det är ju en vital del av bildhantering och bildbearbetningen och många har frågat efter just skärmar. Vi är stolta att få börja med EIZO och därför har vi också en introduktionskampanj på dessa!

Om du köper din EIZO innan sista November så får du med en Spyder 3 Express, ett riktigt bra kalibreringsverktyg. Varför ska man då köpa en EIZO-skärm? För det första är skärmarna mycket jämna i kvalité och många av modellerna testas av en person som också sätter sitt godkännande på skärmen och dess prestanda, givetvis noggrant mätt med känsliga verktyg. Man får tom med testprotokollet när man får sin skärm.

Sedan har EIZO en mycket fördelaktig garanti och utbytesservice som är bland de bästa i hela elektronikbranschen. Utbyte hemma, upp till 5 års garanti och en mycket kunnig servicepersonal. EIZO är proffsiga ut i fingerspetsarna, och därför vill vi nu erbjuda detta märke och deras produkter.