Komplett julklapp!

Önskar sig någon du känner en systemkamera till julklapp? Vi har många alternativ men en som är het just nu är Nikon D3100 18-55 VR med ett julkit som medföljer på köpet just nu! Köper du paketet för 5990kr så får du förutom kamera ett kit-objektiv, 18-55mm med stabilisering (VR), 4GB Nikon minneskort, Nikon originalväska, en fotobok som hjälper dig att bemästra kameran, Nikon School-biljett som ger dig tillgång till Nikons utbildningar som arrangeras runtom i Sverige och även en Check & Clean-biljett som ger dig 3 gratis rengöringar av din systemkamera!

Du får ett paket som gör att det är klart att börja direkt, och dessutom i en rejält stor och snygg låda som blir både kul att få ge och att få som julklapp. Glöm inte att köpa till UV-filter, stativ eller extra optik. Tex Nikons eget 55-200 VR som är ett suveränt komplement till ovanstående paket.

Lennart visar upp det snygga paketet allt levereras i!

Nikon D3100 + optik - klicka här
Nikon AF-S DX 55-200/4-5,6G ED VR - klicka här