Ge din input - vinn biobiljetter!

Vi behöver dig och din hjälp just nu. Vad i vårt sortiment önskar du dig i julklapp i år? Svara på det med ett inlägg i detta inlägg så kan du vinna 2st biobiljetter och 2st blomcheckar á 100kr, för en romantisk kväll med din pojk eller flickvän. Eller kanske bjuda pappa på bio och mamma på blommor, det är ju fars dag snart.

Du behöver bara fylla i din mailadress och sedan skriva själva inlägget så återkommer vi om just du vinner!

För övrigt så fixas det mycket här på bygget just nu, för till julen är det full fart. Mats är ute i kylan och testar Sony A290, A580, A55 m.m. och det är många som är positiva till speciellt A580. Vi får se vad Mats säger. Sedan så har vi fått in Meike batterigrepp, och vi kör introduktionserbjudanden med upp till 40% rabatt på dessa just nu. Kolla in under menyvalet Kampanjer här till vänster.

/Tobias

Du har till imorgon Onsdag, kl 12:00 på dig att delge ditt önskemål julen 2010...sen presenterar vi vinnaren på eftermiddagen! Tack för alla inlägg!

Vinnare blev Ingvar, som önskar sig en D3s i julklapp! Då måste du ha varit väldigt snäll i år, men vi kanske får sälja den till tomten, så det skulle bli win-win! Tack för alla inlägg.

/Tobias