Djurtema fortsätter...

Personligen tycker jag att det är lite klurigt att fotografera djur. Har försökt fotografera min svärmors hundar, hästar i hagar och andra husdjur och vilda djur, men aldrig riktigt fått till den där känslan som ger djuret sin personlighet. En bild jag tog för ett tag sedan var på denna katt, som blev helt ok, och med Tamron 60mm macro-optik så är iaf förutsättningarna bra.

Thomas tog en bild på en pippi lite längre ner i Bloggen, och jag fortsätter djurtemat. Men hur gör du? Har du något riktigt bra djurfoto vi kan få visa upp i bloggen, som du kan skriva om hur du gjorde för att få till det? Maila gärna på blogg@cyberphoto.se eller kommentera med ett inlägg direkt. Kommer du och din bild med i bloggen så utgår en lite ersättning för det, så klart.

I helgen så åker kameran och min nya favorit-optik, Tamron AF SP 60/2,0 Macro, med till Sollefteå och jag ska verkligen försöka få med mig lite bilder på hundar på minneskortet hem.

/Tobias